Истински млечни продуки от сърцето на Добруджа!

Facebook   

За Булдекс

 Димо Рачев Денчев
 собственик и управител

  "БУЛДЕКС" ООД е фамилна фирма, чиято основна дейност е производството на млечни изделия. За нейното успешно функциониране и развитие полагат грижи собствениците - Семейство Денчеви.

  Мандрата е разположена върху площ от 4 декара на територията на село Белица (област Силистра) в Дунавската равнина. Капацитетът на предприятието е 60 тона мляко на ден. "БУЛДЕКС" ООД произвежда млечни продукти, както за вътрешния пазар, така и за износ в страните от Европейския съюз и извън него по №BG 191 2024.

   Мандра село Белица преработва краве, овче и козе мляко. Доставката на мляко се извършва със собствен транспорт от категоризирани ферми, отговарящи на всички изисквания на Европейския съюз. Качеството на млякото се контролира със съвременни  измервателни уреди в модернизираната лаборатория към мандрата.


Във фирмата работят квалифицирани технолози, лаборанти и майстори. Това личи от наложената марка "Ралица МИЛК"

"БУЛДЕКС" ООД разполага със собствен хладилен транспорт, който гарантира навременна доставка на продуктите в търговската мрежа.

 Собствениците на фирмата са помислили и за приятния отдих на работниците, като са им осигурили отлични условия за хранене и отмора.

 

"БУЛДЕКС" ООД притежава внедрена система за управление на безопастност на храните ISO 22000:2005. За следния обхват:

Производство на бяло саламурено сирене от краве, овче и козе мляко, кашкавал, извара, кисело мляко, айран, краве масло, заквасена сметана и млечен деликатес за търговия на дребно и едро с производители на храни и други заведения за хранене и търговия.