buldex@abv.bg
+ 359 866 72965 , +359 888 230596
с.Белица , общ.Тутракан
en

КАШКАВАЛ

Кашкавал “Ралица Милк ”
се произвежда от високо качествено  краве мляко , специална млечнокисела закваска , сол  и мая по традиционна българска  технология ,  като за 1кг. кашкавал се използват около 10 литра пълномаслено краве мляко. Той е със светложълт до кехлибареножълт цвят, стегната и плътна консистенция , с характерен млечно маслен вкус  на истински зрял кашкавал.Неговата голяма трайност,високи хранителни и органолептични качества, го определят като предпочитан продукт за всяка трапеза.Може да се консумира както в суров вид , така и паниран или  запечен на любимата ни пица , огретен или друго кулинарно изкушение.
Кашкавал е вид твърдо сирене, претърпяло процес на чедеризация. Произвежда се само от овче или краве мляко. Кашкавалът е млечен продукт, произвеждан предимно на Балканския полуостров. До производството на познатия ни днес кашкавал се е стигнало чрез постепенно усъвършенстване на технологията в продължение на много векове. Тя се изразява в прокисване на сиренето и последващо попарване с гореща вода и осоляване.
Кашкавалът "Ралица МИЛК" е с гарантирани вкус и качество. На пазара кашкавала се предлага в различни опаковки - 200 гр., 500 гр., 1 кг и 7 кг .
  • Размер
Кашкавал от краве мляко "Ралица МИЛК" - 7кг.
Виж повече
Кашкавал от краве мляко "Ралица МИЛК" - 1кг.
Виж повече
Кашкавал от краве мляко "Ралица МИЛК" - 200 гр.
Виж повече
Кашкавал от краве мляко "Ралица МИЛК" - 500 гр
Виж повече